Post Fórum - qip - zaujímavý problém
POST.SK Fórum Kliknutím sem sa dostanete do Vašich nastavení profilu a súkromných správ Registrácia je zadarmo! Hľadať Najčastejšie kladené otázky POST.SK Fórum Archív 2002 - 2007  
POST.SK Fórum Post Fórum > Počítače > Software > qip - zaujímavý problém
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Autor
Téma    Prida? príspevok k tejto téme
jariiik
Začiatočník

Príspevkov: 23

qip - zaujímavý problém

mám qip, verziu 9015 infium a mám takýto problém. Moje icq konto sa na ňom nedá prihlásiť. Ale iba moje, iné kontá prihlasuje úplne v pohode, aj moje druhé, ktoré som si vytvoril špeciálne kvôli testovaniu toho qipu. Všetko je samozrejme nastavené rovnako....dáva mi chybovú hlášku, že adjust connction settings a skontrolujte pripojenie.....pritom to testovacie konto pripojí hneď a moje konto taktiež ide na meebe, icq aj inde, tak netušíp prečo toto qip práve moje konto bojkotuje

každá rada dobrá, ďakujem....

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 08-09-2008 09:14
jariiik nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa jariiik Kliknite sem a pošlite užívateľovi jariiik súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa jariiik Pridať užívateľa jariiik medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
palo666
Člen

Príspevkov: 249

skus toto: nastavenia->pripojenia->priame pripojenie k internetu

Old Post 08-09-2008 09:41
palo666 nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa palo666 Kliknite sem a pošlite užívateľovi palo666 súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa palo666 Pridať užívateľa palo666 medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
jariiik
Začiatočník

presne takto to nastavené mám

Old Post 08-09-2008 18:08
jariiik nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa jariiik Kliknite sem a pošlite užívateľovi jariiik súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa jariiik Pridať užívateľa jariiik medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
palo666
Člen

Príspevkov: 249

tak skus napisat sem qip forum nech ti poradia

Old Post 08-09-2008 22:21
palo666 nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa palo666 Kliknite sem a pošlite užívateľovi palo666 súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa palo666 Pridať užívateľa palo666 medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
etis
Pokročilý

Príspevkov: 64

Ak nepoužívaš originálneho klienta, tak je zrejme obmedzený počet pripojených uživateľov z jednej IP. ICQ sa bráni proti používaniu neorig. klientov (aj v podmienkach to zrejme je...). Tento problém majú skoro všetci čo nepoužívaju orig.klienta.

Old Post 25-09-2008 21:13
etis nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa etis Kliknite sem a pošlite užívateľovi etis súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa etis Pridať užívateľa etis medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
jariiik
Začiatočník

etis:

no ja by som tomu rozumel, keby blokovalo na qipe všetky kontá a nie iba jedno. Ono to totiž vyzerá tak, že icq blokuje iba môj account, lebo ja sa na druhom akomkoľvek na icq cez qip prihlásim.
Mal som na jednom qipku(vyšie verzie napr 9015 umožňuje naraz online viac icq accountov) naraz online 4 icq kontá a iba moje sa neloglo....ostatné v pohode
To je to, čomu nerozumiem...

Old Post 30-09-2008 17:24
losy
Člen

Príspevkov: 221

ok

Ahoj"
Stiahni WEB CUREIT a spust uplny sken.

Old Post 30-09-2008 17:30
losy nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa losy Kliknite sem a pošlite užívateľovi losy súkromnú správu. Navštívte stránku užívateľa losy Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa losy Pridať užívateľa losy medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
etis
Pokročilý

Príspevkov: 64

cure it! je tu: http://www.freedrweb.com/cureit/
ak niečo nájde nepodlahni panike a nemaž to ihneď......

Old Post 30-09-2008 18:35
etis nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa etis Kliknite sem a pošlite užívateľovi etis súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa etis Pridať užívateľa etis medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
jariiik
Začiatočník

ďakujem, skúsim, oznámim výsledok

Old Post 11-11-2008 16:33
jariiik
Začiatočník

skúsil som a nepomohlo

Old Post 03-12-2008 22:21
   Pridať príspevok k tejto téme
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Poslať túto tému e-mailom

Skok na iné témy:

Nastaviť POST Fórum ako HomePage | Pridať medzi obľúbené | Reklama
© Petit Press, a.s.