Post Fórum - T-com kamera
POST.SK Fórum Kliknutím sem sa dostanete do Vašich nastavení profilu a súkromných správ Registrácia je zadarmo! Hľadať Najčastejšie kladené otázky POST.SK Fórum Archív 2002 - 2007  
POST.SK Fórum Post Fórum > Počítače > Software > T-com kamera
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Autor
Téma    Prida? príspevok k tejto téme
WinXP_Error464
Začiatočník

Príspevkov: 35

T-com kamera

Caute, mam t-com kameru, tu s 4 LED, dlhsie som ju nepouzival ale teraz by som ju
potreboval uviest do chodu, CD s ovladacmi som samozrejme stratil ale tie som si uz zohnal, problem je ze po instalacii toho AMCAP a pripojeni kamery mi ju detekuje ale nechce/nevie najst ten nainstalovany ovladac a teda ani kameru mi nechce nainstalovat, neviete co s tym moze byt? mam XPcko, za pomoc vopred dakujem

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 04-11-2008 16:25
WinXP_Error464 nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa WinXP_Error464 Kliknite sem a pošlite užívateľovi WinXP_Error464 súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa WinXP_Error464 Pridať užívateľa WinXP_Error464 medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
iroot
Člen

Príspevkov: 172

Kamera sa vola T-Com IC209S (USB PC Camera (ZS0211). Kukni sem

Please give me the ability to punch people in the face through standard TCP/IP

Amen

Old Post 04-11-2008 17:22
iroot nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa iroot Kliknite sem a pošlite užívateľovi iroot súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa iroot Pridať užívateľa iroot medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
WinXP_Error464
Začiatočník

Príspevkov: 35

Presne ztamad som stiahol driver, ale po instalacii sa nic nedeje, stale ked plugnem kameru a dam nainstalovat driver automaticky nic nenajde.

Old Post 04-11-2008 17:31
WinXP_Error464 nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa WinXP_Error464 Kliknite sem a pošlite užívateľovi WinXP_Error464 súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa WinXP_Error464 Pridať užívateľa WinXP_Error464 medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
michyros
Začiatočník

Príspevkov: 15

kamera od t-comu

ahoj
doporucujem najskor odinstalovat ten soft, ktory si stiahol, potom vycistit registre napr. Wise registry cleaner, alebo Revo uninstaler - oznacit vsetko co nasiel, a urobit novu instalacku. Potom pripadne "Skype"om otestovat kameru. Malo by to fungovat.

Old Post 25-11-2008 14:40
michyros nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa michyros Kliknite sem a pošlite užívateľovi michyros súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa michyros Pridať užívateľa michyros medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
   Pridať príspevok k tejto téme
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Poslať túto tému e-mailom

Skok na iné témy:

Nastaviť POST Fórum ako HomePage | Pridať medzi obľúbené | Reklama
© Petit Press, a.s.