Post Fórum - firmware pre DVD RW Sony
POST.SK Fórum Kliknutím sem sa dostanete do Vašich nastavení profilu a súkromných správ Registrácia je zadarmo! Hľadať Najčastejšie kladené otázky POST.SK Fórum Archív 2002 - 2007  
POST.SK Fórum Post Fórum > Počítače > Software > firmware pre DVD RW Sony
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Autor
Téma    Prida? príspevok k tejto téme
Rich Rough
Začiatočník

Príspevkov: 23

firmware pre DVD RW Sony

Ahojte! Uz niekolko dni sa snazim aktualizovat si firmware na moju DVD RW mechaniku Sony DW-D56A firmware verzia je PYS1. Potrebujem PYS2 alebo PYS3, lebo ine aj ked urcene pre tuto dvd rw tam nedostanem. Laptop som kupoval v Anglicku od firmy ktora vzapati skrachovala takze cez nich sa uz k nicomu nedostanem. Viem ale, ze tuto dvd rw davali do mnoho znackovych laptopov (dell inspiron 6000, sony vaio...). To su ale zatial vsetky info co som dokazal nazhromazdit a vysledok ziaden. Dik za pomoc

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 16-12-2008 20:20
Rich Rough nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Rich Rough Kliknite sem a pošlite užívateľovi Rich Rough súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Rich Rough Pridať užívateľa Rich Rough medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Vladenko
Člen

Príspevkov: 222

Tuto si pozeral ? Kuk

na ten tvoj typ tam je
DW-D56A PFS3 WIN (902 kB) Změny neuvádí.
DW-D56A PFS2 WIN (895 kB) Změny neuvádí.

Je to ono?

KED UZ NEVIES CO ROBIS, ROB TO ASPON PRECIZNE.

Old Post 16-12-2008 22:05
Vladenko nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Vladenko Kliknite sem a pošlite užívateľovi Vladenko súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Vladenko Pridať užívateľa Vladenko medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Rich Rough
Začiatočník

nejde

Vladenko: Na tej stranke som uz bol. Ale PFS3 firmware mi nechce nainstalovat. Vazne potrebujem PYS2 alebo 3

Old Post 17-12-2008 08:34
Rich Rough nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Rich Rough Kliknite sem a pošlite užívateľovi Rich Rough súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Rich Rough Pridať užívateľa Rich Rough medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Rich Rough
Začiatočník

podarilo sa

trochu som zase hladal a nasiel som na stranke sony firmware ktore sa mi tam podarilo nainstalovat. Je to tiez PFS3. Dufam ze mi to aj odstranilo problemy s dvd romkou. diky.

Old Post 17-12-2008 09:01
Pit
Pokročilý

Príspevkov: 56

Tu je ten PYS3 firmware ak by si ho este chcel.

Old Post 25-12-2008 21:44
Pit nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Pit Kliknite sem a pošlite užívateľovi Pit súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Pit Pridať užívateľa Pit medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
   Pridať príspevok k tejto téme
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Poslať túto tému e-mailom

Skok na iné témy:

Nastaviť POST Fórum ako HomePage | Pridať medzi obľúbené | Reklama
© Petit Press, a.s.