Post Fórum - Zistenie kvality spermii
 |
Sloe
Verný člen
Príspevkov: 324 |
zistenie plodnosti
priatel ide na test plodnosti alebo ako to nazvat. Zistuju mu ci moze mat deti, teda ci jeho spermie su pohyblive...tyzden pred vysetrenim nemoze mat styk, teda vlastne jeho spermie musi byt pri vysetreni 7dni stare.je to normalne?ma s tym niekto skusenost?lebo podla mna su spermie naj ked su cerstve....poradte
Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná
|
27-12-2007 16:57 |
|
|
|  |
 |
igino79
Verný člen

Príspevkov: 385 |
jaaaj... no nevydrzis tyzden cooo, priznaj sa..
k teme:
nemam s tym skusenosti.. len som si chcel rypnut
sorry
|
27-12-2007 17:16 |
|
|
|  |
 |
stella
Belgická Spojka

Príspevkov: 3367 |
Osobne si myslim, ze by to vysledky vplyv mat nemalo. Oni sa tusim obnovuju same. Nam odporucili nemat styk 2-3 dni pred testom.
PS tema premenovana
27-12-2007 17:21 |
|
|
|  |
 |
Sloe
Verný člen
idiot....a to som pekne napisala...neviem co by si ty robil na mojom a jeho mieste keby si tak velmi tuzil po dietati
|
27-12-2007 17:22 |
|
|
|  |
 |
Sloe
Verný člen
stella
no na nete co som teraz hladala tak tiez vsade pisali 3 dni....tak teraz som znovu viac zmätena
|
27-12-2007 17:25 |
|
|
|  |
 |
malinka
Malinka Pralinka

Príspevkov: 8330 |
tak vydrzte 7, ved to nie je zas cela vecnost :o)
27-12-2007 17:31 |
|
|
|  |
 |
stella
Belgická Spojka

Príspevkov: 3367 |
Sloe, pockaj si na vysledky a potom uvidis ... myslim, ze to nie je velky rozdiel, ci 3 alebo 7 dni
27-12-2007 17:36 |
|
|
|  |
 |
Alf001
Verný člen
Príspevkov: 328 |
Pokial viem tak je standard tych 7 dni, pocas ktorych by nemalo prist k ejakulacii. Treba jednoducho vydrzat.
|
27-12-2007 17:58 |
|
|
|  |
 |
Sloe
Verný člen
ale ved v pohode ja vydrzim on tiez preboha....mne tu ide len o to ze preco som nasla na internete viacere clanky kde bolo napisane ze stacia 3 dni a lekar povedal 7...ze ako to teda je
|
27-12-2007 18:32 |
|
|
|  |
 |
redoutable
Obávaný člen

Príspevkov: 1606 |
pretoze sa moc nuras v internete a nedoverujes svojmu lekarovi
to, ci partner moze mat deti, si na internete nezistila ?
|
27-12-2007 18:51 |
|
|
|  |
 |
tik
Začiatočník
Príspevkov: 10 |
mila sloe
pokial mi pamat sluzi tak cas zrenia spermii su 3-4 dni... pred casom sme sa nemohli dopracovat k potomkovi cca 2 roky a cuduj sa svete nam pomohli prave tie 4 dni... su potrebne na dozretie a vytvorenie optimalneho mnozstva.
tada drzim palce nech je to len v tom..
|
27-12-2007 20:11 |
|
|
|  |
 |
igino79
Verný člen

Sloe.. to idiot malo byt mne???
keby som ja tak velmi tuzil po dietati a lekar by mi povedal aby som nemal sex 7 dni kvoli overeniu mojej plodnosti, tak by som ho posluchol a tyzden bez sexu vydrzal.. trosku váž slová kým niekomu ides dávat podobné tituly... nie som ani urážlivy ani nič podobnéé.. v podstate mi je jedno či budeš trtušiť den a noc alebo budeš tyzden bez sexu... ja plodnost tvojho mileho neovplyvnim... nikde v tvojom prvom prispevku som nečital že ohromne tuziš po dietati, preto ak som sa ta mojim prispevkom nejako dotkol tak sa ti ospravedlnujem... teraz uz bez smajlikov, čiže ber na vedomie že to myslim vážne... lebo mam pocit že v prvom príspevku si tie moje smajliky prehliadla. prajem pekny večer
|
27-12-2007 20:20 |
|
|
|  |
 |
Sloe
Verný člen
igino79
mne sa tu nejedna o to ze budem 7 dni bez sexu...ako to mi je naozaj srdecne jedno nech to je aj dlhsie keby to malo pomoct k vysledku...ale to si si naozaj mohol odpustit...
skutocne nechapem preco ste väcsina v mojom prispevku videli, alebo chceli vidiet tych 7 dni ako to ze neviem vydrzat....islo mi len o to, aby sa mi k tomu niekto kto s tym ma skusenost vyjadril.Nie aby ludkovia mudrovali o tom, kolko bez sexu vydrzim ci nevydrzim...
|
28-12-2007 01:42 |
|
|
|  |
 |
igino79
Verný člen

sa pytas ze preco... pozri.. ked mi lekar povie sedem dni, tak posluchnem, to som uz pisal... Ale ked pridem od lekara domov a začnem čmuchat po nete, ci by to predsa len neslo nejak inak, dajme tomu tie 3-4, tak je v tom nejaky háčik a tych sedem dni sa mi zda vela... a pre mna to vyznelo presne tak, ako som napísal v prvom prispevku... uz som sa ti aj ospravedlnil za to vyjadrenie, mohol som to napisat miernejsie, uznavam... ale podstata ostava nezmenena... mozno by sa na moju stranu pridalo viac ludi... len nechceli byt idioti, tak ako ja...
edit: ked ti lekár proti chripke predpise penicilin a prikáže užívať 7 dní, tiež to tu budeš riešiť? nič v zlom ale naozaj trošku doverovat svojmu lekarovi by neuškodilo... asi vie čo robí..
Naposledy editoval igino79 dňa 28-12-2007 o 09:40
|
28-12-2007 09:35 |
|
|
|  |
 |
Banff
British Columbia

Príspevkov: 6484 |
Sloe & igino
pssst... snad uz stacilo, snad uz ste si povedali vsetko co ste mali na dusi
Dakujem.
28-12-2007 10:10 |
|
|
|  |
 |
Sloe
Verný člen
Sardinka
no jasne alebo jeho brata rovno nech to osstane v rodine.Doprajem ti ten pocit strachu, smutku co prezivam ja aj on, nech to zazijes aspon na jeden den...
skutocne nechapem o co vam ide...napisala som nech sa mi k tomu vyjadri ten kto s tym ma skusenost a hotovo....chcela som len radu nieco o tom zistit, pretoze u lekara nula bodov...a zvysok co k tomu nema co povedat nech sa radsej nevyjadruje.Dakujem
|
28-12-2007 18:12 |
|
|
|  |
 |
4love
Začiatočník
Príspevkov: 2 |
Nechcela som sa miesat do tohto fora, ale toto mi neda... Ked niekto pridava novu temu, tak je to asi preto, lebo potrebuje pomoc. Tak potom Sloe nechapem, preco na nich tak utocis, ked ti napisu nieco ine, ako co si cakala. Mohli uplne ignorovat tvoj (podla vsetkeho bezpredmetny) problem.
Spermie sa sami aktivne pohybuju az po ejakulacii a stare nefunkcne zanikaju v nadsemenniku, takze sa nemusis bat, ze tyzdennym "statim" budu uz "stare" a vysetrenie bude skreslene. Suhlasim s iginom, ze by si mala viac verit lekarovi, vacsina z nich je uplne v poho a to ich stretavam casto...
Ja ti to babo prajem, len dufam, ze bude mat dobru mamu.
God put a smile upon my face
|
31-12-2007 15:38 |
|
|
|  |
 |
Banff
British Columbia

Príspevkov: 6484 |
4love
Toto je diskusne forum, a tak, ako napises svoj nazor ty, tak ho mozu napisat aj ostatni. Ale ako sme ludia rozni, rozne su aj nase nazory a nase reakcie.
Ci sa nam to paci, alebo nie. 
/az na to, ze obcas je nutne niektore "nazory" skorigovat...
... no, a to sa tiez kazdemu nepaci/ 
31-12-2007 16:16 |
|
|
|  |
|